Haarwerken in Friesland by MoveHs

Voel je thuis bij (ervarings)deskundige haarwerkers.

Woon je in Noord-Nederland en ben je op zoek naar een goed adres voor een haaraanvulling of haarwerk? Dan ben je van harte welkom bij Anneke van Haarwerken in Friesland in Noard-Burgum.

movehs.nl Vraag nu een gratis intake aan

Als partner van Move Hairsolutions biedt Anneke een ruime keuze in haaroplossingen van zeldzaam goede kwaliteit. Met natuurlijk, soepel vallend Europees echthaar, fijne monturen en stevige bevestigingsmethoden. De haaraanvullingen en haarwerken van onze eigen ByMoveHs-collecties zijn stuk voor stuk ontworpen door vrouwen die uit eigen ervaring weten hoe het is om dagelijks een haaroplossing te dragen. Ze zijn comfortabel om te dragen en ‘onzichtbaar’ mooi. Zodat je weer gewoon jezelf kunt zijn, ondanks je haarverlies.

 

Wij nemen de tijd voor je

 

Een haarprobleem kan een grote impact op je leven hebben. Veel van onze klanten hebben jarenlang geworsteld met hun haarverlies en vergeefs gezocht naar oplossingen. Daarom krijg je bij Haarwerken in Friesland en andere locaties van By MoveHs alle tijd. Je mag kijken, voelen, vragen, passen en proberen. Totdat je denkt: ‘dit is het voor mij, dit ben ik!’

 

Je hebt recht op een goed en eerlijk advies


Nee, we roepen niet zomaar dat alles kan. Een haarwerk is nu eenmaal niet hetzelfde als je eigen haar. Toch kan het er wel zo uitzien en voelen. En prettig dragen. En goed blijven zitten - ook als je sport, danst, op je hoofd staat bij de yogales, met je kind op de schommel zit of door de storm fietst. Kortom: niet alles kan, maar toch blijft er veel te kiezen.

 

Daarover adviseren we je graag in een vrijblijvend gesprek. Vrijblijvend, want er is er uiteindelijk maar één die bepaalt hoe jij jezelf kunt zijn: jij!

 

Bij Haarwerken in Friesland by MoveHs kun je rekenen op:

  • Een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek (uiteraard met respect voor jouw privacy).
  • Natuurlijk ogende haaroplossingen met een lange levensduur.
  • Fijne comfortabele caps en de beste (door ons ontwikkelde en geteste) bevestigingsmethodes.
  • Collecties van ons eigen ByMoveHs-label: stuk voor stuk ontworpen door vrouwen die uit eigen ervaring weten hoe het is om dagelijks een haaroplossing te dragen.
  • Haaroplossingen die perfect passen: we maken semi-maatwerk en maatwerk.
  • De hoogste kwaliteit haar: MoveHs is gespecialiseerd in Europees onbewerkt echt haar en werkt alleen met de beste kwaliteiten. Andere roots dan West-Europese? Geen probleem, we zoeken het haar dat bij jou past.
  • De nieuwste technieken en oplossingen: MoveHs blijft investeren in onderzoek & ontwikkeling.
  • Je krijgt een goed en eerlijk advies.

 

 

Anneke van Haarwerken in Friesland by MoveHs

 

 

Anneke

 

“Mensen met  haarverlies helpen met oplossingen waar ze écht iets aan hebben, dat geeft me energie.” Maak kennis met Anneke

 

“Ik ben met plezier dit vak ingestapt”

 

 

Enkele klanten van Annekes haarsalon in Friesland hadden grote haarproblemen. “Ik wilde ze heel graag helpen, maar hoe?” Haar zoektocht bracht haar uiteindelijk bij Move Hairsolutions. “Wat een kwaliteit zag ik daar! Ik dacht: ‘Zó wil ik mijn klanten ook helpen.’”

Na 21 jaar in het kappersvak besloot Anneke zich te verdiepen in het vak van haarwerker. De kennismaking met het team van Move Hairsolutions gaf daarin de doorslag. Er was meteen een klik. “In Enschede zag ik wat een groot verschil het maakt als je kiest voor kwaliteit.”

Al snel leek het Viola, Dave en Anneke een goed idee om te gaan samenwerken. “De kwaliteit en klantgerichtheid van Move Hairsolutions in Friesland beschikbaar maken voor mensen met haarverlies, daar zet ik met plezier mijn schouders onder.”

 

Wat geef je klanten graag mee?

“Kwaliteit! Dat is hard nodig. In mijn zoektocht naar oplossingen voor mijn klanten met haarproblemen ontdekte ik al snel hoeveel haaraanvullingen van slechte kwaliteit  worden verkocht. Of haarstukken van dierlijk haar, dat werd verkocht als echt mensenhaar. Ook bevestigingsmethodes die huidproblemen veroorzaken, of pijnlijke zittende haarwerken. Ik heb het allemaal voorbij zien komen.”

 

Wie zie je als je zelf in de spiegel kijkt?

“Een realistische, nuchtere Friezin die no-nonsense is, en vrouwen met haarverlies een goede oplossing gunt.”

 

Wat doe je graag buiten werktijd?

“Ik ben sportief. Ik doe aan hardlopen en fitness, zodat ik van het Bourgondische leven kan blijven genieten. Want ik houd óók erg van lekker eten.”

 

 

Neem contact op

Ben je voor het eerst op zoek naar een haaroplossing en vraag je je af wat er voor jou mogelijk is? Of ben je niet tevreden met je huidige haaroplossing en vraag je je af of er iets beters te vinden is? Wat je situatie ook is, bij Move Hairsolutions geldt: durf te vragen! Ons team staat voor je klaar.

Bel of mail ons
Plan een gratis intake